perjantai 9. marraskuuta 2012

Shoraiders on melko cool

Tuore tamperelainen rokkinelikko Shoraiders nappasi kiinni heti ensimmäisellä kuuntelukerralla "Just Try to Keep My Cool" -kappaleellaan. Reilussa kahdessa minuutissa on kaikki olennainen muttei mitään liikaa todistaen jälleen kerran, että yksinkertainen on kaunista. Tunnelmaltaan lakonisen coolisti toteavassa ja soundillisesti mukavasti kolisevassa biisissä on hajujälkiä QotSA:n ja kumppaneiden suuntaan, mikä ilolla todettakoon. Teaseriksi nimetty ralli kiusotteleekin kivasti ja kasvattaa nälkää kuuleman mukaan joulukuussa ilmestyvän EP:n suhteen.

 Pääjehutar Maria Morjes kertoo ympärilleen kasaamastaan poppoosta seuraavasti:
"Shoraiders on syksyllä 2012 matkaan lähtenyt audiokaravaani. Kyytiin hyppäsivät Antti-Pekka Rikhard Palmu (rummut), Panu Raatikainen (kitara) ja Jussi Pohjanniemi (basso). Herkullisesti pörisevän karavaanin keulilla tietä raivaan minä laulaen ja kitaroiden. Kyseessä on muikea sekoitus tamperelaisia stoner-päitä; rumpali Antti muistetaan Goatridesta, Panu Razorblendistä ja Jussi sekä minä Foxy Flammablesta.

"Foxy hiipui viime keväänä mikä oli mulle henkilökohtaisesti kova paikka. Samaan hengenvetoon mun sydän särkyi pillun päreiksi. Oli pakko pelastautua. Shoraiders on ennen kaikkea sitä, että uskaltaa jatkaa matkaa."

Meidän esikuvia on mm. Kyuss ja Hurriganes. Marraskuun alussa julkaistu "Just Try To Keep My Cool" vahvistaa väittämäni. Tiukkaan kaksiminuuttiseen teaseriin on pakattu onnistuneesti fuzzia ja hiomatonta vanhan liiton rock-asennetta. Mun kuvaama ja leikkaama ajovideo Intiasta tukee mainiosti matkalla olemisen tuntua. TAKE A RIDE!"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti