sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Assatur puree kuin kipakka pakkanen


Tamperelainen Assatur julkaisi juuri joululahjanomaisesti ilmaiseksi kansien kera ladattavan neljän biisin "From the Depths of Madness" ensidemonsa ja kylläpä herrojen pieniä thrash-sävyjä sisältävä vanhan koulukunnan death metal pureekin korvelehtiä varsin kipakasti kuin tammikuinen pakkanen yhdistettynä pienoiseen viimaan.

Pääasiassa alle kolmeminuuttiset rallit ovat jännällä tavalla erittäin ytimekkäitä, mutta samalla niistä löytyy riittämiin niin räväköitä riffejä kuin lähes hengästyttävää vauhtia. Oivassa Spirit Disease sekä kelpo kolmoskiekon "Vanishing Orderin" lähes kaksi vuotta sitten julkaisseessa Witheria yhtyeissä kurkkuaan raastava "Tuperkkeli" repii vakuuttavasti äänijänteitään myös Assaturissa. Kuivakan suriseva äänimailma on ehtaa ja toimivaa vanhaa liittoa sekin, vaikka nopeimmissa kohdissa ampiaspesä hivenen sekavalta, joskin täysin asiaankuuluvalta kuulostaakiin.

Lataa (tai ainakin kuuntele samaassa paikassa) demo NYT HETI ja saavu sitten teurastamaan joulu Vastavirralle 26.12.12 Pispalassa Assaturin kera rymistelee samalla alalla operoiva rivakka The Jasser Arafats (todennäköisesti ilman palestiinalaishuiveja) sekä viime kuussa blogissani kehuma muhkeasti muriseva Earthbound Machine. Minä ainakin menen, pitäähän se joulurauha tuolloin viimeistään rikkoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti