torstai 4. lokakuuta 2012

Pain Confessor "Oceans of Sickness" video

Pain Confessorin neljäs albumi julkaistaan perjantaina 12.10.2012. Incarcerated on tummasävyinen, vaativa ja ärhäkkä mutta ennen kaikkea todella kiehtova levy, juuri sellainen jonka vuonna 2007 ilmestyneen Purgatory of the Second Sunin olisi pitänyt olla.

Biisien ja samalla koko levyn hienous on siinä, että sen lähes black metalmainen kiukkuisuus kuulostaa luontevalta eikä vastapainoksi (edes kertosäkeisiin) ole lähdetty hakemaan turhaa hempeilyä tai imelyyttä. Kappaleet ovat haastavia ja moniulotteisia ja niiden kuuntelua kestävä tarttuvuus paljastuukin vasta lukuisten kuuntelukertojen myötä. Incarcerated on oikeaoppinen sekä melodisuutta että death metalia tyylillä yhdistävä levy, jollaisia ei ole tehty maailmalla aikoihin.

Uutta videota tulevalta albumilta, olkaa hyvä.


Muusikoiden.net keskustelupalstalla esitetty kommentti "Vokaalit kuulosti kyllä hyvältä mutta olipa kakka biisi. Englanniksi laulettua Sotajumalaa." naurattaa.

2 kommenttia:

  1. Joo ei ole nähty noin vuoteen. Insomnium - one for sorrow on viimeisin. Toivottavasti tämä lätty on yhtä kovaa meininkiä. Vieläki kestää kulutusta nimittäin tuo toinen kotimainen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musiikillisesti minun korvissani Insomnium ja Pain Confessor eivät ole samankaltaisia. Insomnium on kyllä taidokas yhtye, mutta musiikkinsa ei ole koskaan silti puhutellut lähellekään samalla tavalla kuin vaikkapa Pain Confessorin. Mutta sen voin sanoa, että Incarcerated on hieno levy alusta loppuun saakka, nousee PC:n parhaimmaksi jopa ohi Fearragen.

      Poista